Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 21 februari 2011

Ljuslyktor och åter ljuslyktor...


Vad är det som gör att man älskar att titta på alla möjliga värmeljuslyktor? Går jag in i en butik där jag vet att det finns sådana, tittar jag gärna förbi just den hyllan. Men till saken hör att jag inte är särskilt ofta tänder värmeljus och andra typer av ljus. Detta eftersom där jag helst skulle vilja använda mig av dessa, dvs på soffbordet i vardagsrummet vistas en annan individ som har en svans. Denna svans når så lägligt upp på bordet och skulle lätt kunna vifta ner de tända ljus som står på bordet. Och vi vill ju inte ha någon olycka, så istället får där stå ljuslyktor utan tända ljus. På så sätt får jag njuta av olika sorters lyktor ändå :-) Och som du ser på bilden ovan förstår du säkert att det finns fler outnyttjade lyktor utplacerade på andra ställen i huset också. Vem kan motstå lyktor som ser ut som godis?

Varför vill jag så gärna vill uppdatera min samling med ljuslyktor även fast jag inte kan använda mig fullt ut av dessa saker? Vet inte riktigt, men en anledning är kanske att det är så lätt att förändra med dessa och fort går det! Det gör ju inte saken sämre :-)

4 kommentarer:

 1. Man kan inte ha för många ljuslyktor :) precis som med filtar och plädar. Och kuddar/kuddfodral.
  Små ting som snabbt förändrar ett rum utan att man måste tapetsera om. Men jag känner igen problemet - vara rädd om husdjuren. Katter hoppar ju dessutom upp överallt.

  Mitt enda fynd från "fjällresan" var en ljuslykta ;) (till min mor dock)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Precis, ljuslyktor går hem överallt. Även till mammor :-)

  SvaraRadera
 3. Känns igen... :) Du får hänga fina ljuslyktor i fönstret, det är hundvänligt och mysigt med!

  SvaraRadera
 4. Tack Emmy! Det är ju så du brukar göra. Bra att du påminnde mig!

  SvaraRadera