Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

tisdag 8 februari 2011

Dagens klädval

Har man en modeblogg så har de allra flesta en dagens bild över vilka kläder dom har haft på sig. Brukar du inspireras av dessa bilder? Jag tycker det är roligt att se vad de har valt men det är sällan jag medvetet använder mig av dessa för att själv få inspiration. Fast har man idé torka så är det ju bara att gå in på några bloggar och titta runt för att få idéer. 

Jag undrar vilka dom inspireras av varje dag? Och har dom ångest över att allt måste bli rätt, eftersom det läggs ut på bloggen? Byter dom om enbart för att ta denna bild? Lite kul att tänka på är det! Men det viktigaste är väl ändå att man trivs i det man tar på sig. Ibland går jag efter vilken färg jag känner mig dragen till och nästa gång kan jag känna ett sug efter att använda mig av ett visst typ av klädesplagg. Vi mår nog allra bäst om vi litar på oss själva. Tror inte du det också?

2 kommentarer:

  1. Jag tror att de sekunderna efter att bilden är tagen återgår till sina fläckiga mysbyxor och gamla t-shirt, a.k.a min vardagsuniform :)

    Jag brukar roa mig med att kolla deras ansiktsuttryck; de flesta ser lätt förstoppade/putmunniga ut. Är det något man får lära sig i modebloggskolan kanske?

    SvaraRadera
  2. Vissa personer måste jag hålla med om att de har väldigt konstiga positioner framför kameran! :-)

    SvaraRadera