Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

söndag 27 februari 2011

Cermoni

Kom att tänka på cermonier igår kväll när jag läste en artikel i tidningen Nära. Om hur bra det kan vara att rena sitt hus. Speciellt om man flyttar till nytt boende. Men även att det gäller för exempelvis möbler som man köper second hand. Det har jag inte tänkt på förut!

Är du nyfiken på cermonier för dig personligen men inte vet vad eller hur man ska göra? Då skulle jag råda dig att gå in på Kaniskolans sida. Där kan man hitta information om det under rubriken bloggar och under cermonier. Företaget Kani består av olika delar, dels skolan och ägarna Karin och Niklas olika konsultationer. Karin har jag fått hjälp av tidigare, så henne kan jag varmt rekommendera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar