Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

onsdag 12 januari 2011

Nate Berkus show

Jag kan verkligen njuta av att läsa en inredningstidning eller att se på alla de olika bygg och inredningsprogrammen som finns på tv. Man får så många idéer, men hur skulle man kunna utnyttja dom? Jag skulle nog behöva bli mycket bättre på att sälja och ge bort saker. Så att man får plats med nya.

Har du sett Nate Berkus som jobbar med inrening och design på The Oprah show? Om jag har sett på programmet med Oprah och han dyker upp, så vet man att innehållet kommer att vara bra. Han har nu ett eget program, The Nate Berkus show och på deras webbsida kan man hitta mycket att se och läsa om. Nyss tittade jag på bilder på hur man kan använda sina smycken som inredning... Som ett motiv i en ram eller armband som servettringar. Det var något helt nytt och annorlunda. Jag kommer säkerligen att titta in lite nu och då på denna sida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar