Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 24 januari 2011

Facebook

Du vet väl att mitt företag Hippo Treatment, där jag jobbar med att hjälpa både fyrbenta och tvåbenta individer, finns på facebook? Ratta in denna adress: www.facebook.com/hippotreatment Där kan du "Gilla" mig, och då får du uppdateringar av vad som händer inom företaget eller få tips om annat som jag tror att fler än jag skulle uppskatta.

I mitt företag så jobbar jag med att hjälpa hästar, hundar och människor att må sitt allra bästa! Som ett komplement till veterinär och läkarvård.

2 kommentarer:

  1. Jag kan varmt rekommendera alla djurägare, att i alla fall en gång i era liv, ta ett snack med era husdjur, med hjälp av Carro. Jag fick så mycket bekräftat, och kommer troligtvis tala med mina katter regelbundet så de får berätta och uttrycka sig då och då. Pratstund nr. 2 är redan inbokad. Jag tycker att mina katter är värda det.

    SvaraRadera
  2. Det är roligt att höra att det man gör uppskattas!

    SvaraRadera