Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 23 maj 2011

Positivt!

Vad finns i din omgivning som du kan vara tacksam för? Och känner att detta känner jag mig positiv inför? Allt för ofta hittar vi alla anledningar i världen för att inte se dessa små saker, som kanske finns rätt framför ögonen på oss. Det enklaste är att se allt som är svårt att göra, det man inte har, det som är dyrt och man inte har råd med etc.

Funder över vad som är små glädjestunder för dig nästa dag. Upptäck dom små sakerna i vardagen som gör dig på bra humör, kanske var det att du träffade på en trevlig person som sa hej? Kanske var det att du fick se en sådan härlig natur utanför dörren? Testa och se om inte du känner dig på bättre humör, när man lättare ser och uppskattar saker som lättar upp ditt humör. 

Jag ska försöka jag också, genom att skriva det i detta inlägg så gör jag en stor påminnelse till mig själv också! :-D

2 kommentarer: