Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

torsdag 7 april 2011

Naturen

Jag har sedan jag var liten alltid dragits till vatten och då främst havet med tanke på vilken stad jag bor i. Vet inte exakt vad det är som gör att jag kan stå och titta och bara njuta av att se havet under långa stunder. Samma känsla kan ibland uppstå om jag går i skogen också, men med havet är det något speciellt. Upplever du samma sak? Finns det något runt dig som gör att du bara vill stanna upp och ta det lugnt en stund? Jag tror det är viktigt att vi tillåter oss att se och känna, det någon del av kroppen vill att vi ska uppmärksamma.

Vart leder din kropp dig?

3 kommentarer:

 1. Jag förstår precis. Havet lockar mig, men det vet du ju ;) Skogen ger mycket också, men inte samma sak som havet... Gråa hav, vilt och stormigt. Det lockar mig. Då känner jag livet i mig. Även om blåa och lugna hav också gör det. Jag föredrar svarta ishav framför varma vita stränder. Hur ser ditt hav ut?

  SvaraRadera
 2. Har inte tänkt på tidigare hur "mitt" hav ser ut. Men det är nog tvärtom, mot för dig. Mitt är kornblått eller mer åt det turkosa hållet.

  SvaraRadera
 3. Visst är det kul att tänka så, vi är många som dras till havet, men det ser väldigt olika ut ;)
  Vissa får ont i lederna när de tänker på hur mitt hav ser ut, andra får solsting när de tänker på korallrev ;)

  SvaraRadera