Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

onsdag 6 april 2011

Änglakurs

I helgen var jag på en härlig kurs med Birkan Tore, i Östersund. Birkan är Angel Therapy Practitioner® och ett Certifierat Medium, via Doreen Virtue. Kursen hette Oracle Messenger ~ OM ~ Certification. Det var först efter att jag sett ett avsnitt med honom i Det Okända på tv4 plus, som jag fick upp ögonen för honom. Tidigare hade jag inte hört talas om honom.

Tror inte jag har varit på en trevligare kurs. Allt var verkligen upplyftande! Dessutom så kom kursen precis när jag skulle gå den, upplevde jag. Eftersom jag under det senaste halvåret blivit mer och mer intresserad av änglar. Kursen handlade så som rubriken säger, om änglar och hur man kan ta dessa till hjälp i sitt vardagliga liv men även hur man professionellt kan ta hjälp av dom i sina behandlingar samt även för den som jobbar med vägledning. Kom ihåg, alla kan ta hjälp av änglarna! Men man måste be om hjälp av dom, innan de kan ingripa. Olika änglar är specialiserade på olika saker, men man kan alltid be alla änglar om hjälp. Änglarnas budskap är alltid positiva och hjälper dig att gå i rätt riktning.

Är du på jakt efter information om detta ämne så rekommenderas böcker av Doreen Virtue och hennes olika typer av kort. Där får man svar av änglarna, på det man undrar över.

Kursen anordnades av Eternia, vilket också var ett nytt företag för mig. Hon annordnar mycket intressanta kurser och worshops med kända personer. Så jag kommer garanterat att titta in där ofta!

Det känns som att detta inlägg inte är det sista gällande änglar, utan det kommer nog att flikas in något sådant fler gånger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar