Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

torsdag 22 september 2011

Rena tassar, ja tack.

I tidningen brukshunden, har jag tidigare läst om en produkt som heter paw plunger. Det är en så kallad "tass tvätt". Låter som något bra, för vem har inte det grusigt innanför dörren och även längre in där man bor? Om man äger en hund. Produkten består av en behållare som man fyller med vatten, och själva tassen rengörs av borstar på insidan av behållaren. Den finns i olika storlekar. Det enda jag funderar på, är om det kan vara svårt att få hunden att placera tassen där? Att den inte vill sjunka ned/trycka ned tassen? 

Tänkte att det kan vara ett tipa att dela med sig av, har precis tittat in på företagets hemsida som säljer produkten och det finns mer intressant att spana in där.

2 kommentarer:

 1. Tack för det fina omdömet för våra tasstvättar.
  Nej då det är inte svårt att lära hunden få tassarna tvättade. Lika enkelt som att använda handduk när man kommer in. Många hundar gillar det.
  Välkommen åter!
  MVH Rose-Marie

  SvaraRadera
 2. Vad bra, då har jag ett svar på min fundering! Och kanske andras också.

  SvaraRadera