Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

fredag 9 september 2011

Fönsterprydnader

I en tidningsannons upptäckte jag en annons som jag "fastnade" för. Det var plexiglasskivor, med dekorativa mönster på. Med tillhörande LED-belysning. Företaget heter Isabel.

Har inte tidigare sett någon av dessa produkter, men när jag tittar in på deras hemsida så upptäcker jag att det finns mycket att vila ögonen på. Som det står i annonsen så skymmer den ingen utsikt, men kan göra utsikten vackrare. Och det måste jag nog hålla med om. Med rätt bild på rätt ställe måste det bli riktigt effekfullt! Det är inte dom billigaste produkterna, men istället bra kvalité och energisnåla, står det att läsa på hemsidan.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar