Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 26 september 2011

Datorkrångel

Nu är jag less på min dator! När man inte är speciellt duktig inom området, så undrar man hur man ska göra när saker börjar krångla. Men som tur är har man en person som är toppen bra på datorer i sin närhet! Vad skulle man göra utan sådana personer? Det kan ju gälla alla områden också, men det är så skönt att kunna få hjälp när man står där själv och inte har en aning hur man ska göra för att fixa problemet. Nu håller jag tummarna för att datorn ska fortsätta att betee sig rätt framöver och inte få några konstiga idéer för sig :-)

Så därför har det varit väldigt dåligt med uppdatering under en två veckors period. Hoppas jag kan återhämta det och fortsätta komma med små tips och annat som jag vill dela med mig av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar