Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

tisdag 6 september 2011

Att välja själv...

Många gånger när jag ska välja kläder eller accessoarer till dessa, så dyker ofta en viss tanke upp. Det är "det där kan jag ju inte använda, för det är ju enbart vardag". Det kan vara en snygg topp som man både kan använda till vardags och "klä ned" eller "klä upp" om man vill klä sig riktigt snyggt för att man ska hitta på något särskilt.

Nu har jag börjat ändra på mina tankar. Eftersom jag känner att denna tanke gör att jag inte känner mig värdig att använda vissa av mina kläder, om det inte är så att man ska på fest. Jag upplever att genom att tänka dessa tankar, nedvärderar jag mig själv. Eftersom jag tycker om klädesplaggen bör jag ju därför använda mig av dessa om jag trivs med det. När jag ändå har dom liggandes i garderoben!

Många av oss kanske har sådana här tankar, som lätt smyger sin in i vårt sätt att tänka och till slut påverkar fler områden av sitt liv. Och gör att man inte vågar visa vem man är, för att man tror att man inte passar in. Eller att andra personer ska ha åsikter. Våga stå för det just du tycker om!

2 kommentarer:

  1. Du borde gå klädd i full galautstyrsel, varje dag, om det handlar om "vad du är värd". Skulle vara fruktansvärt opraktiskt dock så ur den synvinkeln är det kanske bra att hålla igen.
    Själv har jag idag en viss t-shirt från MQ, och ingen vill prata med mig. Jag kanske förmedlar ett budskap?! :)

    SvaraRadera
  2. Härligt peppande kommentar! :-D

    Även om ingen pratar med dig ;-) så får du nog allas uppmärksamhet när det står text på t-shirten. Eftersom alla blir nyfikna på vad det står!

    SvaraRadera