Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

onsdag 22 juni 2011

Inspirativ målningDenna bild är lånad från Maria Leeks hemsida.
Helgkursen som jag beskrivit lite om i inlägget före detta, avslutades med en övning där vi skulle göra en teckning, denna teckning skulle inte föreställa något utan man skulle måla det man kände för just då. Det var häftigt att se vad mycket som kom fram genom att alla vi deltagare tolkade varandras bilder.


Under mina kurser med Maria Leek under 2010, så jobbade vi lite grann med inspirativ målning, vilket mest var jobbigt tyckte jag. Eftersom jag inte tycker om att måla, men det var nyttigt! Så då var det inte läge för mig att fortsätta att måla på detta sätt. Men kanske det är något som är intressant för dig? Hos Maria Leek kan du läsa mer om vad inspirativ målning är för något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar