Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

onsdag 8 juni 2011

Hundleksaker

Vilken runda går du i smådjursbutiken? Stannar du till vid alla leksaker precis som jag gör? Jag kan inte låta bli att titta förbi den hyllan och se om jag kan hitta något till min hund även fast jag i slutänden brukar hålla mig i skinnet eftersom jag vet att han inte behöver någon ny leksak. Eftersom han sällan använder sig av dessa nu, förutom när någon kommer hem.


Det finns en stor djungel där ute bland alla saker som finns att köpa. Vad tycker min hund om? Ska det vara gummi, ska det vara mjuka saker att bita på? Ska det vara tuggfloss? Eller har du en retriver som bara älskar att bära på något? Då kanske ett gammalt mjukisdjur passar utmärkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar