Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

torsdag 24 mars 2011

Resa

Kom att tänka på igår att det var väldigt länge sedan jag bläddrade i en resekatalog! Gör någon det numera? Jag är en person som sällan reser långt så jag vet inte hur man går tillväga längre. Letar alla på internet? Jag vet att känslan av att sitta och titta i katalogen gjorde att jag lätt drömde mig bort och tänkte på hur det skulle kännas att vara på olika platser.

Ser man på tv så finns kommer det reklam regelbundet om olika sajter som erbjuder bästa priset och bästa platserna. Vad är viktigt för dig om du reser? Är det boendet eller upplevelserna som är det viktiga? Eller båda två? Vad vill du lägga ner dina pengar på?

Tänk så mycket böcker det finns på biblioteket med information om platser och resmål. Kanske kan vara en bra idé att börja och botanisera där först innan man eventuellt tar en runda på olika internet sidor eller hämtar kataloger. För att fortsätta drömma eller ta steget ut och göra slag i saken.

2 kommentarer:

  1. Är du synsk? Mer än vanligt? ;)
    Jag som igår(!) hittade en gammal resekatalog som jag sparade om Azorerna, sen sist jag for, och nu blev jag såg glad när jag återsåg den för jag funderar på att återvända dit :)

    Upplevelse före boende säger jag.

    SvaraRadera
  2. Det kanske var någon mening med att du hittade just den katalogen :-)

    SvaraRadera