Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

lördag 19 mars 2011

Dokumentären underkastelsen

Läste i den lokala gratis tidningen här i stan att naturskyddsföreningen ska visa dokumentärfilmen Underkastelsen, med Eva Röse i Nolaskolan på måndag kväll. En film om de hundratals kemikalier vi har i vårt blod och hur världen har spritt dessa kemikalier på vår jord, efter andra världskriget. Hur påverkar det oss?

Ett intressant ämne som man lätt stöter ifrån sig och tycker att det blir för stort, så då är det lättare att inte bry sig. Men jag ska försöka gå dit för jag vill gärna se denna dokumentär. En vän sa efter att detta ämna kommit upp, jag vill inte gå eftersom jag vill inte veta. Men man vill ju veta samtidigt, så har man möjligheten att kanske förbättra och börja göra något val.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar