Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

torsdag 3 mars 2011

Medicinsk laser

För häst och hund erbjuder jag laserbehandlingar. Laser är en ljuskälla och detta ljus påverkar det lokala immunförsvaret, cirkulation i blod och lymfkärl, ämnesomsättning i cellerna och utsöndring av olika ämnen som bland annat påverkar smärttillstånd. Detta ljus kommer ut via en prob, dvs en handstycke som man håller i handen mot vävnaden. De flesta känner inget under själva behandlingen, istället kan smärtan öka tillfälligt eller uppkomma efter några timmar pga att läkeprocessen kommer igång.

Laser kan man använda sig av när man vill få en uppmjuknad av muskler, vid ledskador, läkning av sår, samt lindra inflammationer. Utöver detta finns en mängd olika andra områden som laser kan vara bra att använda sig av, speciellt på människa. Det kan du läsa mer om på http://www.irradia.se/

Pris på behandling är 250 kr. Till det tillkommer reseersättning på 17kr/mil fram och tillbaka.

http://www.hippotreatment.se/

070-311 45 35

3 kommentarer:

  1. Hej vännen :)
    Du har en award att hämta på min blogg, om du vill :)
    Vi hörs!

    SvaraRadera
  2. Very interesting blog post, good job and thanks for sharing such a good blog. Visit: laserbehandling mot smärta

    SvaraRadera