Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 21 september 2009

Trevliga stunder!

Upplevde som att helgen började i torsdags kväll. Träffade några vänner och småpratade om allt möjligt inom området new age. Det är så trevligt att kunna få träffas som vi gjorde och småprata. Dessutom gav vi varandra healing, upplagt så att flera personer behandlar samtidigt på en person. Det är en härligt känsla. Alla har så mycket att dela med sig av och jag lär mig alltid någon nytt!

Oj, vad snabbt helgen har gått. Plötsligt är det måndag igen. Jag hade en så mysig lördag kväll tillsammans med en ny vän som jag känner att jag kommit nära på en väldigt kort tid! Det är så härligt! Dessutom fick jag en healingbehandling som var annorlunda mot andra behandlingar jag fått och jag ville inte kliva upp :-) när det var färdigt.

I söndags blev det en cirkel för Elisabeth Eriksson www.anglaporten.snabber.se/ Det var något särskilt just denna gång. Vi jobbade mycket med olika kort och tolkade åt varandra. Jag fick sådana budskap av de andra att jag kände mig verkligen jätte peppad! Det kanske var något jag behövde just nu. Och kanaliseringen kändes ok denna gång. Ibland undrar jag hur svårt jag ska göra det för mig själv under själva kanaliseringen? Det är ju bara jag som sätter gränser för mig själv.

Dagarna som har gått har varit "må bra" dagar för mig. Alla dagar har fört med sig något positivt för mig. Och jag har nu börjat läsa feng shui böckerna och första steget är att rensa ut bland mina hästböcker. Har lagt ut annonser gällande hästböcker och hästvideoband. Dessa har jag behövt rensa bland länge men inte kommit mig för, men nu gjorde jag slag i saken efter att ha läst i en av böckerna. Ibland behöver man en stark påminnelse, för att saker ska bli gjorda.

1 kommentar:

  1. Jag hoppas du får känna att helgen "fortsätter" ikväll ;)

    Tack för att du finns

    SvaraRadera