Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

tisdag 22 september 2009

Bergsmeditationen

Igår kväll var det första träffen, i gruppen som jag kommit med i, som ska jobba med Bergsmeditationen. Denna meditation är skapad av Terry Evans och målet är att jobba med sig själv. Det finns många andra meditationer som liknar denna och målet med dessa är oftast att man ska ta kontakt med sitt andliga team och få stöd och råd om olika saker. Dessa har jag använt mig av många gånger till full belåtenhet.
Med Bergsmeditationen är målet att jobba med sin personliga utveckling. Inte att ta andekontakt och få svar från dessa. Istället ska man se vad meditationen visar mig för bilder och känslor på olika ställen. Och därefter fundera över vad det betyder för mig. När man är med i en sådan här grupp, är det resten av deltagarna som berättar för mig vad de upplevde, av det jag kunde berätta om min upplevelse av meditationen. Och jag berättar för de andra deltagarna vad jag får för känsla när de berättar sina versioner. Det var fascinerande att se vilken röd tråd som dök upp när de andra deltagarna berättade vad de upplevde, angående min meditation.

3 kommentarer:

 1. Jag blev också positivt överraskad. Det var en härlig upplevelse.

  Jag har precis fixat dina skrivor nu =)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det hade jag nästan glömt bort! Tack så jätte mycket!
  //Caroline

  SvaraRadera
 3. Låter ju jätte kul..Ha en bra dag.

  SvaraRadera