Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

tisdag 15 september 2009

Feng Shui


Förra veckan lånade jag flera böcker om feng shui på biblioteket. Det var inte planerat men jag gick förbi hyllan där bland annat dessa böcker står. Och där stod det flera olika böcker inom ämnet. Så då väcktes nyfikenheten till liv igen. Jag har läst böcker tidigare men nu har jag kommit ifrån det och jag har inte varit intresserad på länge. Men de böcker som jag lånade var inte de mest tungrodda att läsa, vilket kändes skönt eftersom det kändes skönt att börja med något som gick snabbt att läsa och man kunde få snabba tips om vad man ska tänka på.


Har inte börjat läsa böckerna ännu, tänkte börja idag. Får väl se hur fel man har i lägenheten :-( men kanske man kan göra något åt det :-)

3 kommentarer:

 1. Lite spännande med Feng shui. Du får berätta om vilka förändringar du gör sedan.

  /Ann-Catrin

  SvaraRadera
 2. Vad roligt med en blogg! Du får lära oss om Feng Shui sen ;)
  Kram Ida

  SvaraRadera
 3. Intressant med Feng Shui!! :) /Emmy

  SvaraRadera