Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

tisdag 1 november 2011

Tidningen Inspire

Nu tipsas det mycket om andlighet ett tag, men jag kan inte missa att tipsa om tidningen Inspire som jag har sett reklam för förut men inte läst. Det pratades om den på kursen jag var på, för drygt en vecka sedan och då blev jag så nyfiken. Gick på pressbyrån här hemma och hittade den! Den var väldigt intressant och väl värd att läsa. Många tips och kontakt information till personerna och företagen som det skrevs om i artiklarna. Toppen tycker jag.


Inspire tidningen

2 kommentarer:

  1. Hej Caroline
    Tack för ditt tips! Jag köpte Inspire after din recommendation och den var superbra tycker jag! Speciellt intervjun med Byron Katie! Vilken kvinna!
    Precis vad jag behövde läsa för att ladda på med lite mer positiv energi. Tack, tack.

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du uppskattade inlägget! Ja, jag har tidningen kvar själv och tänker testa en övning som fanns med, men har ännu inte hunnit.

    SvaraRadera