Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

fredag 11 november 2011

Hemma hos dig!

Du vet väl att det som är unikt med mitt företag är att jag erbjuder healing hemma hos dig! Du behöver inte skynda iväg med bilen och komma i tid, utan jag kommer hem till dig. Bor du för långt ifrån mig eller om du vill känna in energierna själv under healingen, kan jag alltid skicka via distans. Det finns inga avstånd som är för långa när det gäller att skicka healing.

Det samma gäller behandlingarna för häst och hund. Jag kommer hem till dig. Är du nyfiken på djurkommunikation så kan jag även där kommunicera på distans, resultatet blir det samma som om jag kommer hem. På hemsidan kan du läsa vad jag erbjuder för typer av healing och andra behandlingar.

Välkommen in! http://www.hippotreatment.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar