Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

tisdag 22 november 2011

Hundföreläsning

Nu är jag full av nya idéer och toppen bra påminnelser! Gårdagskvällen bjöd på en hundföreläsning av Lisa Pettersson, som bor här i Ö-vik och har bloggen Lisa och Kira. Hennes facebook sida heter så klart Lisa och Kira. Så där kan du också få uppdateringar. Hon har gratis hundträningar, säljer hundprodukter och nu även hängen till halsband till oss tvåbenta, där hon kan stansa in vilket namn eller ord du vill.

Denna kväll var hon inbjuden till företaget Mary Me, som är en hår och make up studio här i stan. Och vet ni, de säljer även hundvårdsprodukter dvs schampoo, balsam med mera för din hund. Men bra kvalité. De bjöd in till en kundkväll där de erbjöd sina kunder och även andra (som jag som inte är kund hos dom än) att lyssna på duktiga Lisa!

Lisa berättade hur man kan aktivera sin hund, samt hur man kan jobba för att den ska kunna slappna av när man själv vill ta det lugnt. Berättade även lite om hundsjukvård och olika grenar som man kan tävla i, om man har sådana ambitioner.

Det var en fullmatad kväll i ett trevligt sällskap! :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar