Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

onsdag 14 oktober 2009

Mysig tisdag kväll

Gårdagkvällen var trevlig! Några bekanta till mig som håller på med det andliga kom och hälsade på. Som vanligt var det lika trevligt. Innan de kom passade jag på att ställa fram extra många ljuslycktor. Det blir ju så mysigt med värmeljus, men jag är alldeles för dålig att ställa fram dessa om man inte har någon på besök. Man njuter lika mycket varje gång, men jag är alldeles för dålig för att tillåta mig själv att njuta i vardagen.

Vi mediterade och gav varandra healing. Alltid lika härligt! Dessutom fick vi som ville prova på "release" något som finns inom bland annat bodysense. Man hjälper kroppen att släppa på spänningar genom att låta kroppen röra sig som den vill. Min kropp var med på noterna på en gång, eftersom jag tycker att det påminner om unwind inom kraniosakral terapi, vilket jag har fått utfört på mig själv och utför på hästar.

1 kommentar: