Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

onsdag 12 september 2012

En ny era?

Har suttit och funderat fram och tillbaka en tid och dessutom fått härlig feedback från en nära vän, angående bloggen. Har funderat på om jag ska gå vidare eller hur jag ska göra med bloggandet.  Det sista halvåret har jag känt att jag bloggar när jag upplever något viktigt för mig som jag vill dela med mig av. Och då har det kanske ibland gått två veckor utan något inlägg och det är ju inte roligt det heller. Nu har jag kommit till nästa punkt! Och nu när jag skriver om det här, måste jag ju sätta igång :-)

Jag tänker mig att jag ska skriva om saker som jag upplever i min vardag, gällande hur jag använder mig av min andlighet och dom tjänster jag erbjuder i företaget. Hur använder jag exempelvis healing i min vardag? När använde jag medicinsk laser senaste på mig själv? För att behandla vad då? Hur använder jag mina änglakort och dom tips och råd jag har fått på kurser inom det ämnet. Etc etc. 

Vad tror du om det? Skriv gärna en kommentar om vad du tycker. Och är det något särskilt du vill läsa om?


2 kommentarer:

 1. Mer bilder Casper! :)
  Annars är alltid personliga upplevelser och tips intressant, så som du skriver ovan.
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst menar du mer bilder på Casper? :-)
   Ja, jag ska försöka så gott jag kan, att skriva om mina erfarenheter och vad jag själv använder min kunskap till i bloggen. Vi får se vart det landar :-)

   Radera