Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

lördag 15 oktober 2011

Hjälpa med energi

Känner du dig hjälplös många gånger när du sitter framför tv:n och ser på alla katastrofer som sker runt om i världen eller ser hur dåligt vissa personer mår i enbart din kommun? Eller någon i din närmaste krets av familj och vänner?

Man kan hjälpa till på många vis, vilket vi alla vet och ett sätt är att skicka healing eller be våra änglar om hjälp!

Skicka healing kan man göra även om man inte har gått någon kurs. Du kan tänka på ett helt samhälle, en person eller varför inte vår eminenta planet jorden? Be att få skicka healing till den/det du vill hjälpa och samtidigt säger du att healingen skickas vidare ut i unviversum om den/det inte vill ta emot din healing. Alla har alltid ett val, om man vill ta emot eller inte. 

Vill du ta hjälp av ärkeänglarna? Då kan du tänka för dig själv att du ber ärkeänglarna att hjälpa till med problemen hos den/det du vill hjälpa. Och de kommer att hjälpa dig! Antingen vänder du dig till alla änglarna eller så kan du be en specifik ängel om hjälp, om du känner dig mer dragen till en speciell ängel. 

Lycka till!

2 kommentarer:

  1. Mycket klokt inlägg.
    Vart är "gilla"-knappen? ;)
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Kände att det skulle vara bra med ett sådant inlägg. För att mycket uppmärksammas denna månad, men alla problem försvinner ju inte så fort.

    SvaraRadera