Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

onsdag 25 november 2009

Webbutiker

Fick ett infall nu om att jag ville skriva ett kort inlägg om just inredning och jag har hittat en jätte bra internetbutik, som man kan jämföra med Cervera eller Duka, men allt till mycket bättre priser. ArtGlassVista heter den. Drömma kan man ju alltid göra, eller hur?

Designonline verkar också vara en bra butik med mycket att välja bland. Det finns hur mycket bra butiker som helst där ute, många specialiserar sig inom "country living" och det finns ju så mycket snyggt inom det området. Synd bara att det inte, passar in som helhet hemma hos mig!

Här ifrån Ö-vik finns bland annat butikerna Country by mail (Himlen runt hörnet), Paisley och Skapa och inreda.

Listan kan göras hur lång som helst och ibland kan man verkligen fastna framför datorn och drömma sig bort... En sista tips är att titta in på tidningen Allt i hemmets hemsida där det finns tips på internetbutiker och många bloggar som skriver om just inredning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar