Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 16 november 2009

Hemma igen

Hemma igen efter turen till Arbrå, utanför Bollnäs och kurs. Men dagen kunde ha börjat på bättre sätt. En kund ringde och jag skulle då gå ut på hemsidan och fick då se att har hemsidan fått virus! Hoppas att min kära vän kan hjälpa mig att få ordning på det! Så jag tänkte skriva lite här istället för att uppdatera hemsidan.

Helgen innebar prat om våra chakran på alla möjliga och omöjliga sätt. Det var en väckarklocka. Jag som trodde mig ha en bra koll på chakrana fick en stor "aha" upplevelse eller flera när vi hade teori och praktik. Och vilken otrolig betydelse de har. Passade på boka en behandling också, vilket var med kraniosakral terapi. Själva behandlingen kändes bra och nu idag kan jag känna i kroppen att något har satt igång.

Måste nu försöka fokusera mer på mina chakran i fortsättningen som en del av mitt välbefinnande. Tycker att jag har lyckats rätt så bra när det gäller meditation, som jag skrev att jag tänkte göra mer regelbundet. Och i helgen mediterade vi så klart flera gånger, alltid lika intressant att pröva på olika typer.

2 kommentarer:

 1. Låter underbart med chakrabalansering.
  Jag som själv varit så inne på chakra den senaste tiden ;) och försökt få balans i de nedre chakrana.

  Vi ses imorgon!

  SvaraRadera
 2. Hej Caroline!

  Hoppas resan hem gick bra.
  Helgen gick fort. Kändes inte som man hann prata klart med alla, som man hade tänkt...

  Må så gott!

  // Åsa

  SvaraRadera