Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 6 december 2010

En ny start

Konstigt, men nu är sista kursen inom "Våga vara den du är" kurserna genomförda. Kurserna har varit uppdelade på hela året och i helgen var den sista för Maria Leek. I alla fall inom just detta området. Kursern fokuserade på att släppa allt gammalt som man inte behöver bära på längre och skapa ett nytt kapitel.

Något nytt för mig var att göra målbildstavla. Jag har självklart läst och hört talas om det men inte kommit till skott själv, varför jag inte har gjort det tidigare frågar jag mig nu!? Jag blev positivt överraskad av mitt "verk" när det var klart och jag kommer säkerligen att göra fler. Vi skulle göra en tavla för vårt inre växande och inte en tavla där man talar om hur mycket pengar man vill tjäna eller att man vill ha en ny bil. Men kanske nästa tavla ska få visa mig vad just jag vill ha inom det "ytliga"? Vi får se vart det landar.

För att skapa din egen tavla så leta reda på tidningar och klipp ut det som symobliserar det du vill uppnå. Det kan vara bilder, ord, meningar etc. Eller så skriver du ned egna ord. Allt sätter man upp på en plansch/papper där du har en bild på dig själv i mitten. Och kom ihåg! Att allt ska vara beskrivet som om du redan har uppnått målet. Eller redan har den nya bilen. Lycka till!

3 kommentarer:

 1. Enkel magi på ett mycket klok sätt!
  Måste prova detta :)

  SvaraRadera
 2. Efter vi gjort detta på söndagen, tänkte jag på dig :-) Att vi kanske kan träffas och skapa tillsammans?

  SvaraRadera
 3. Ja, det låter roligt! :)

  kramar

  SvaraRadera