Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

torsdag 9 december 2010

Trumbyggarkurs

Tänkte tipsa om en kurs som Maria Leek arrangerar tillsammans med Solvone Alvarsdotter. I nuläget känns denna kurs inte något för mig men kanske för någon av er som läser bloggen?

Trumbyggarkurs där man bygger sin egen indian/samiska trumma, om man kan säga så. Jag vet inte hur man uttrycker sig :-) Kursen kommer att vara på två ställen, dels i Fatmomakke där datum är bestämt och på en annna plats, tror det var Bräcke. Men mer information kan man få av Maria.

Här kommer lite mer information. Under fyra dagar bygger du din egen trumma, möter ditt inre och hämtar tillbaka din kraft. Datum Fatmomakke 2/9 - 6/9. Fatmomakke ligger mellan Saxnäs och Klimpfjäll. Boendet är enkelt med utedass och vatten i bäcken, i den samiska kyrkstaden med anor från 1700-talet.

Pris 3900 kr. I priset ingår trummaterial, mat och boende.

Anmälan till Maria 070 - 600 45 07.

1 kommentar:

  1. Tack för att du sprider våran kurs!
    Ljus och kärlek till dig Carolin

    SvaraRadera