Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 2 augusti 2010

Personlig utveckling

Nu har det hunnit gå några dagar sedan jag var på kursen för Maria Leek i personlig utveckling och Våga vara den du är! Den 24 - 25 juli. Det känns lite konstigt att skriva ned vad jag vad med om på detta tredje steg. Vissa saker kändes verkligen inte som jag och det kändes jobbigt att utföra, men något bra förde det säkerligen med sig. Det som känns jobbigt är ju alltid utvecklande, som sagt.

Vissa saker som jag fick reda på var helt emot vad många andra har sagt om mig. Då blir det svårt att veta vem som har rätt eller är det jag som har gjort en totalvändning? Jag tror jag får gå på min känsla och gå på det som jag tycker känns bäst. Maria rekommenderade mig att testa Dr Bach blomessenser. Hon valde ut vilka essenster jag skulle ha och gjorde i ordning en kur till mig. Det har satt igång saker märker jag. Får se vart det för mig!

1 kommentar:

  1. Låter intressant..Och så klart att du ska gå på det som känns bäst :)

    SvaraRadera