Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 30 augusti 2010

Bara vara

På senaste tiden har jag fått starka påminnelser på olika sätt att jag bara ska "vara" och njuta av allt som finns omkring mig. Inom alla områden. Och jag har känt att det har jag varit dålig på. Har velat komma framåt, men till vad då? Ibland har jag inte kunnat svara riktigt på den frågan, även fast jag trott att jag kunnat. Det bästa är ju att stanna upp och njuta av nuet :-) Så jag behövde många påminnelser på olika sätt för att förstå det.


Så stanna upp du med och njut av livet just nu, tänk inte på det som varit och det som kanske kommer, utan njut av denna minut!

1 kommentar:

  1. Sv: O ja, väldigt jobbig. Men lika pigg & glad var han för det så fort vi var hemma på gården igen :)

    Man ska absolut njuta av dagen & det som finns runt om en just nu. Det kan lätt försvinna annars innan man har hunnit uppskatta det.

    SvaraRadera