Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 23 augusti 2010

Certifikat spirituell healing

Efter en intensiv helg fick jag på söndag mitt certifikat inom spirituell healing, för Elisabeth Eriksson, Änglaporten! Det var en härlig känsla. Så nu kan man beställa en spirituell healing behandling av mig :-)

Läs mer på hemsidan hippotreatment.se

Som sagt var helgen intensiv, speciellt söndagen men också väldigt härlig. Vissa övningar var jätte härliga och man önskar att man hade samma seende som vissa personer i gruppen hade... Ännu är det mest känslor jag får förlita mig på. Jag har inte fått upp mitt seende och kan inte uppleva vissa övningar som en del kan. Men det kanske kommer för mig också eller så är jag en människa som får leva med att enbart känna. Den som lever får se!

6 kommentarer: