Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

fredag 28 maj 2010

Paulo Coelho

Vem är denna person? Det vet jag inte mycket om tills detta nu. Jag kanske har hört namnet tidigare men inte lagt det på minnet. Nu har detta namn dykt upp flera gånger från och med i förrgår, så nu måste jag bara utforska mer.
Det började med att jag köpte tidningen Plaza Kvinna och då följde pocketbocken "Veronika bestämmer sig för att dö", skriven av Paulo Coelho med. När jag läste på baksidan av boken så verkade den intressant, men jag har ännu inte börjat läsa den.

Igår var jag in på min favoritblogg Ekoblogg, som jag läser varje morgon! Och tittade runt bland hennes länkar. Där hittar jag Paulo Coelhos hemsida och blogg, tittar in där och klickar mig vidare bland ekobloggs länkar och hamnar hos Malin Berghagen. Kan redan nu rekommendera att ni läser Malin Berghagens blogg, den kommer inte jag att missa i fortsättningen. När jag läser vidare på hennes hemsida så har hon bland annat hittat inspiration hos just Paulo!

Så något måste det vara kring denna person. Jag ska absolut läsa boken jag fick med tidningen och se vad just dessa tecken vill visa mig!

3 kommentarer:

 1. Härligt :) Han är toppen han, hans facebooksida har förresten över 1.000.000 fans och man får bra inspirerande citat därifrån! Fick bok av en vän för några år sedan, det är något speciellt med den. Hälsningar från en annan trogen Lyckobacken-läsare :)

  SvaraRadera
 2. Den andra Carro29 maj 2010 17:49

  Bra bok, läste den för länge sen och fick mersmak. Jag har fler när du vill låna. Du vet ju var jag bor :)

  SvaraRadera
 3. Toppen Carro, du har nog många bra böcker som man kanske skulle vilja läsa! Har inte läst några böcker på länge, men jag kanske kommer in i ett stim igen men början med ovanstående bok.

  Bra tips Henrik! Jag har gått med i hans grupp på Facebook nu, är alltid bra med uppskattade citat. Det kan man inte få för många av.

  SvaraRadera