Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 1 februari 2010

Träning

Några timmar på söndagen gick åt till att umgås och träna på intuitionen och min andliga kontakt via cirkeln jag är med i. Det var ett tag sedan vi hade våra söndagsträffar så alla skrattade och skämtade om att vi måste vara lite ringrostiga allihopa.

Jag funderade innan hur det skulle gå med kanaliseringen, när man tar kontakt med en person som inte lever längre, som vill förmedla sig till en person som sitter framför mig. Jag fick träna på att man kan tolka bilder, som man får till sig, på många olika sätt. Så det är viktigt att ta in allt man får till sig och inte förhasta sig. Men jag blev peppad efter denna gång, att träna vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar