Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

onsdag 27 januari 2010

BoktipsNu var det ett tag sedan jag blev helt uppslukad av en bok, men i förrgår hände just det. Boken lästes ut under dagen! Jag läste boken Attraktionslagen av Esther och Jerry Hicks, som jag nyss fått hem efter att jag gått med i bokklubben Livsenergi. Denna bok är ett utmärkt komplement till boken The secret som var den första bok jag läste som beskrev hur attraktionslagen fungerar.


Läs mer om attraktionslagen på http://thesecret.tv/


Jag har tidigare varit med i denna bokklubben livsenergi men gått ur, men jag känner att man får så väldigt bra tips om vilka böcker som kommer ut på marknaden inom just andlighet och personlig utveckling så därför gick jag med igen.

Slutligen ett till tips på en väldigt bra bok
som var fängslande för mig! Fråga dina
vägvisare av Sonia Choquette. Den beskriver hur alla med små medel kan börja lita på sina andliga hjälpare som alltid finns runt omkring oss.

2 kommentarer:

  1. Den skulle jag oxå vilja läsa..;O)

    SvaraRadera
  2. De två böckerna jag tipsar om är bland de bästa jag har läst på väldigt länge! //Caroline

    SvaraRadera