Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

tisdag 5 mars 2013

Michelle Phillips Masters 13-13 Workshop

Helgen som var, kommer att vara en helg att minnas! Jag var deltagare i workshopen "Masters 13-13" som Michelle Phillips höll i. Hon är healer, föreläsare och författare som jobbar över hela världen för att hjälpa alla som är intresserade att ta ett steg framåt på sin andliga väg! Och tänk att inte behöva åka längre än 15 minuter från bostaden för att få träffa henne och uppleva allt som hände under helgen, det var bara att passa på :-)

Mer info om Michelle hittar du på dessa länkar www.soulawakening.net och www.creatorspeaks.com

Vad gjorde vi då? Vart ska jag börja?... Mycket hände och mer lär man få uppleva nu när man är tillbaka i vardagen igen. Sammantaget så jobbade vi med att släppa på karmiska band, jobbade med chakrasystemet på ett alldeles underbart sätt och satsade allt på att släppa på känslor som funnits kvar i kroppen, som inte ger oss något längre. På detta sätt skulle jag beskriva helgen. Andra kanske skulle säga det på ett annorlunda sätt. För jag tror att denna helg ger olika personer olika saker tillbaka, beroende på vart man är i livet och behöver hjälp med. 


Det var en helg olik alla andra, olik alla andra kurser som jag gått inom healing och andlighet. Så kommer hon till dig och du får tillfälle att gå kursen, så gå den om du funderar på det!

Blev du ännu mer nyfiken? Jag köpte boken här nedan, The creator teaches innan kursen och nu under kursen köpte jag boken som kommit ut tidigare, The creator speaks direkt från henne. Såg nu att båda böckerna kunde man köpa via Adlibris.

The Creator Teaches
Bilden kommer från http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0615539807


The Creator Speaks
Bilden kommer från http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0615317847

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar