Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

tisdag 19 mars 2013

The creator teaches

Nu har jag äntligen fått tid att läsa klart boken"The creator teaches" av Michelle Phillips. Jag köpte boken innan jag gick kursen, som du kan läsa om här nedan. Och nu har jag läst klart den. Det var en omvälvande bok måste jag säga. Och i början kändes den lite underligt att läsa, men ju längre in jag kom i den desto bättre kunde jag förstå och ta till mig det som stod i boken. 

Den beskriver hur vi kan jobba för att lära oss att få ett enklare liv och lättare bli den upplysta människa vi alla har rätt till att bli. Denna bok är den andra i en serie. Under kursen köpte jag den första, så nu får jag starta att läsa den första boken. Det bör ge en ännu bättre förståelse för boken jag redan har läst.

The Creator Teaches
Bilden kommer från http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0615539807


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar