Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

onsdag 23 maj 2012

Uppdatering


Äntligen är hemsidan uppdaterad! Jag har uppdaterat en hel del av sidorna på det sättet att jag har tagit bort och lagt till en del text, bland annat under behandlingarna. Så man lättare förstår vad de olika terapierna används till och vad resultatet är. Om man inte vet något om dessa sedan tidigare.Samt lagt till information om att jag utför medicinsk laser behandling även på människor. Toppen om man är stel och öm i muskler och tycker att massage gör ont.

Det bästa jag har gjort idag, är att jag har gjort det enklare för alla att se vad jag har gått för utbildningar. Jag har tagit bort en del kurser från sidan och har kvar de utbildningar och kurser som har varit de viktigaste för mig och min utveckling.

Välkommen in!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar