Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

tisdag 15 maj 2012

Kundfeedback

På första sidan på hemsidan www.hippotreatment.se finns det en meny som heter Kundfeedback. Nu har jag fått ett härligt mail från AnnSofie om vad hon tyckte om mina tjänster. Texten kommer jag att lägga ut under menyn kundfeedback, men jag behöver lite hjälp med det. Så här kommer texten först, om du är nyfiken på att läsa.

Min häst historia är lång, det var så mycket som inte kändes rätt en sommar. Alla runt om mig tyckte att jag skulle ta kontakt med en veterinär, alla utom jag. Det var något annat Missi försökte tala om för mig. Caroline blev min och Missis nya start. Missi fick äntligen tala om för oss hur hon kände och mådde. Hon hade gått in i väggen, av stress bland annat. Missi kände sig tung och gick med ständig huvudvärk dessutom kände hon sig deprimerad.
Det Caroline berättade för mig var så mycket min häst att det gick inte att ta miste på vem det var hon hade kommunicerat med. Caroline berättade saker som bara jag och Missi kunde veta, hon återskapade samtalet dem emellan så att jag fick känna och veta alla känslor som uppstått. 
Stackars älskade häst, vad ska jag göra minns jag att jag frågade Caroline. Svaret kom väldigt osjälviskt och försiktigt från Caroline. -Du kanske skulle prova healing, det finns ju lite alternativ men healing tror jag skulle vara bra. Absolut ville jag prova det och den som skulle utföra det var ingen annan än Caroline, det kändes bara så himla rätt med hennes hjälp.

Missi blev bara bättre och bättre utav Carolines healing som hon fick flertalet gånger, regelbundet. Missi fick också chansen att prata med Caroline många fler gånger för att hon skulle känna sig hörd och för att hon skulle veta att vi förstod henne. Jag märkte att alla samtal fick Missi att leva, en obeskrivlig känsla.

Det finns många människor som än idag inte tror på djurkommunikation, jag kan förstå dem, det känns ganska overkligt på något vis. Men det som Caroline återberättade för mig var det ingen annan än Missi som kunde ha berättat, och jag är än idag Caroline evigt tacksam för hon hjälpte mig få tillbaka min häst den gången så att vi fick vår sista tid tillsammans.
Missi springer nu på de evigt gröna ängarna på grund av att åldern tog ut sin rätt, kvar har hon lämnat efter sig en liten prins. Den dagen jag behöver kommunicera med honom vet jag vart jag ska vända mig. Precis som jag gjort när vår andra häst behövde få prata eller vår katt eller vår Border Collie.
Jag kan varmt rekommendera Carolines tjänster och jag riktar ett STORT TACK till dig Caroline för allt du har gjort för oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar