Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

tisdag 2 november 2010

Program

Två program jag sällan hinner se på tv men brukar titta på via datorn är Skärgårdsdröm och Slottsliv på TV8. Det är så roligt tycker jag att få se hur andra människor tycker och tänker när det gäller bostad, vilket man får se i Skärgårdsdröm. Kanske ser man själv någon bra idé som man kan vilja ta efter?

I programmet Slottsliv får man följa med hem till olika slott i Sverige och se hur det ser ut där. Fokus är på möbler och antikviteter av olika slag. Jag tycker om vissa gamla saker även om jag inte har det hemma, så då uppskattar jag att få se det i tv rutan eller i detta fall via datorn.

Finns det något program du inte vill missa? Skriv gärna en kommentar!

3 kommentarer:

 1. Åh, jag får aldrig missa "Taboo" som går kl. 23 på måndagar, NGC, som visar saker ute i världen som endel tycker är tabu men andra inte... igår var det om healing som ersätter vetenskapen :)

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Jag kollar också på Slottsliv! Men även Det okända. Vi ses på lunchen idag. Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Roligt med era kommentarer! Jag har blivit lite dålig på att se på Det Okända och glömmer bort att titta på det efteråt. Men däremot tittar jag ofta när jag är hos föräldrarna på gamla repriser av Det Okända, som går på eftermiddagarna.

  SvaraRadera