Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 1 november 2010

The Power

Nu har jag läst den härliga boken The Power av Rhonda Byrne. Hon har även skrivit boken The secret. The Power har inte kommit ut på svenska ännu, så jag beställde den på engelska. Jag tyckte det var jätte härligt att läsa boken, även fast jag har läst den tidigare boken.

Dessa böcker handlar om hur man jobbar med sina tankar och att man får det man sänder ut och tänker mot andra och sig själv. Vill du ändra på något till det bättre? Då ska du redan tänka nu att du redan har det du vill uppnå!För att veta mer om böckerna och få härliga redskap om hur du kan få "the power" att jobba för dig titta in på thesecret.tv

2 kommentarer:

  1. Jag blev tipsad om The Secret av ortopedingengören, du vet han med oanade talanger :) Fast jag har inte hunnit läsa den än. Kanske på jullovet? Vi får kastbyta, du får låna Coelho av mig, så lånar jag The Secret av dig...

    SvaraRadera
  2. Där ser man! Nog för att jag inte vet vem han är, men du kanske ska se det som ett tecken på att du ska läsa boken. När du har fått tips om samma bok från två ställen. Självklart får du låna båda böckerna när du känner för det. Det är bara att hojta till :-)

    SvaraRadera