Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 18 januari 2010

Healing kurs

I helgen har kroppen fått både jobba och slappna av! Var på healing kurs för Elisabeth Eriksson, Änglaporten som jag varit med på tidigare. Dessa dagar var lika trevliga som förut. Alla som gick kursen hade gått minst en gång tidigare så det var full aktivitet hela tiden. Det är intressant att se hur alla i gruppen jobbar. Vi tar kontakt med vårt andliga team och får insikter från dessa vart vi ska ge personen healing och hur vi ska utföra det.

På lördagskvällen när jag kommit hem var jag först trött, sedan pigg och jätte hungrig! Vilket upprepade sig under söndag kvällen. Man kan aldrig veta hur man reagerar efter en healingbehandling, speciellt efter att man har fått så mycket healing som under en hel helg :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar