Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

onsdag 13 januari 2010

Lugna dagar

Efter nyår har det varit många lugna dagar, i alla fall för mig och Casper. Vi åkte till fjälls och njöt av dagarna. Sambon fick jobba lite mer än vad jag gjorde men jag tog verkligen till vara på dagarna och bara "var". Det var ett tag sedan jag enbart kunde ta det riktigt lugnt och även kunna lugna alla tankar som virvlar runt i huvudet.

Jag försökte njuta så mycket av naturen också när vi var ute :-) trots kylan. Nedan ser man Casper som obehindrat varit och lekt i snön!I måndags började vi på klickerkurs med AL´s hundliv i samarbete med Djurmagazinet här i stan. Det var mest teori denna gång men när vi väl skulle träna var det lite svårt för Casper att koncentrera sig, det doftade ju så bra på golvet inne i butiken! Och sedan var det ju andra hundar där! Så nu är det bara att fortsätta att "klicka in" honom som man säger, så han verkligen förstår vad klickern betyder, tills nästa träff.

1 kommentar:

  1. Vad söt Casper är i sin snömask! ;-)
    Hoppas allt är bra med dig!

    SvaraRadera