Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

onsdag 19 mars 2014

Michelle Phillips i Ö-vik

Åh, i helgen som var fick mitt inre jobba :-) 

Helgen ägnades åt jobb med sitt fysiska och psykiska jag. Gick en workshop för Michelle Phillips, som jobbar som healer, författare m.m från USA. Denna gång var den andra gången jag var med på denna workshop för Michelle. Man fick sig många tankeställare och nu ska vi se vad man kan göra väl hemma, på det personliga planet. Många av deltagarna fick olika förnimmelser i sin fysiska kropp, av sina upplevelser under mediationerna.

Helgen satte igång många saker att fundera över, bara genom att lyssna på dom andra deltagarnas upplevelser så fick mina egna upplevelser en annan betydelse, efter dom många meditationerna som vi gjorde.

Jag tycker det är intressant att gå kurser för olika personer, inom det andliga/personliga området, om man har möjlighet. För alla kursledare har något positivt som man kan bära med sig och utveckla.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar