Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

onsdag 9 april 2014

Medicinsk laser fortsättning

Nu är del två av tre avklarad! Sista helgen i mars åkte jag iväg igen till Stockholm för att fördjupa mig inom ämnet laser. I min utbildning till certifierad laserterapeut. Denna gång handlade det främst om dom medicinska lasrarna och deras olika effekter.

Måste säga att det är en härlig grupp människor som är med på kursen, för jag upplever verkligen att alla som är på kursen får synas och höras. Och det är inte enbart några personer som "tar över snacket" vilket brukar vara vanligt. 

Har du blivit nyfiken på ämnet laser? Då tycker jag att du ska läsa mer under pdf filen http://www.slms.org/pdf/laser-som-laeker.pdf Skriven av Lars Hode och Svenska Laser-Medicinska Sällskapet. Där får både nybörjare och mer intresserade personer information på sin nivå!

Du kan självklart läsa mer på min hemsida också! www.hippotreatment.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar