Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

torsdag 6 mars 2014

Utbildning inom medicinsk laser

Nu är jag så glad, jag är på väg att bli certifierad laserterapeut!

Förra veckan gick jag kurs under tre dagar hos Medicinskt kursforum som tillsammans med Svenska Laser-Medicinska sällskapet har en utbildning till certifierad laserterapeut. Denna omgång var den första av tre som går av stapeln nu på vårterminen.

I min tidigare utbildning inom laser och gällande det jag jobbar med nu, är det de medicinska lasrarna jag har har jobbat med. I denna utbildning får man utbildning inom både estetisk laser och medicinsk laser.

Man får en grundlig utbildning inom fysiken bakom dom olika typerna av lasrarna, så jag lättare kan förklara för dig som kund varför jag använder mig av den laser jag gör, och vad det är för skillnad mot andra typer av lasrar. Och varför använder andra yrkeskategorier andra lasrar?

Har du problem i leder och muskler? Då är den medicinska lasern ett bra hjälpmedel! Ring mig för mer information 070-3114535 eller läs mer på hemsidan
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar