Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 27 februari 2012

Doreen Virtue meditation

Nyfiken på meditationer av Doreen Virtue? Författaren som skriver om änglar i alla dess former. Gå in på hemsidan doreenvirtuepodcasts.com Där har jag klickat mig vidare till Mini Podcasts och där vidare till meditationen Angel therapy for abundance and financial support.

En meditation där man tar hjälp av änglarna för att känna att man lever i ett överflöd och att man får hjälp att skapa omständigheterna just jag behöver, för att känna mig säker på att få alla pengar jag behöver.

Klicka på Add to cart och fyll i informationen. Obs! Det står att det kostar 1 dollar, men den är gratis vilket man ser när man klickar sig vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar