Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

måndag 20 februari 2012

Budskap

Som dom allra vet så är det ju verkligen "inne" med budskap, både inom inredning och även inom mode och accessoarer. Och något som är speciellt moderiktigt är änglavingar i olika former. Vilket går att få tag i, i dom flesta klädbutiker, i alla fall hos dom stora kedjorna. Vilket jag tycker är roligt, konstigt annars, om man tycker om ämnet änglar :-D

Tog en tur på stan igår och var in på butiken Gina Tricot. Och bland det allra första jag ser i butiken är en topp med änglavingar på! Vingar på ett klädesplagg, det var något nytt men snyggt tycker jag. Vingarna var gjorda av paljetter.

När jag gick vidare till smyckesavdelningen så såg jag flera ringar med budskap på, och alla hörde ihop. Så alla ringar köptes tillsammans. Tror nästan att jag kommer att gå tillbaka dit och köpa dessa. Eftersom det var ett överkomligt pris på dom och att det kan vara roligt att ha en påminnare om vad som är viktigt på fingrarna ibland också! Har du hittat ringar med budskap på, ute i den "vanliga" handeln? Förutom i dom butiker som har specialiserat sig på andlighet?

2 kommentarer:

 1. Hej där :)
  Du är utmanad på min blogg. Helt frivilligt, så du måste inte anta den :)

  Vi hörs. Kramar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ska jag titta in hos dig och se om jag antar utmaningen!

   Radera