Välkommen!

Trevligt att du har hittat till mig!
Försöker se det positiva i allt omkring mig och det är därför bloggen har fått namnet "Lycka för mig". Jag vill dela med mig av saker som gör mig lycklig och förhoppningsvis även andra glada. Mina intresseområden är rätt så lika mitt arbetsområde, dvs andlighet i olika former, häst och hund. Har tidigare haft en islandshäst och i vår familj finns en hund av rasen flatcoated retriver.

torsdag 10 december 2009

Smycken

Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg igen. Jag känner att jag skriver först när det är något som jag brinner för att dela med mig av, därav den dåliga uppdateringen.

När jag går in i en butik som säljer kläder, måste jag sondera terrängen och se efter om de säljer smycken också! På internet har jag hittat denna webbutik Bags and fashion som säljer smycken och väskor med inspiration från kända designers. I denna butik har jag tittat runt många gånger! Så klart finns det många andra också, det blir lite svårt att tipsa om alla här. Det blir så många :-)

I bloggen Angelicas closet får jag mycket inspiration om vad som gäller just nu gällande smycken.

Igår gick jag in på Indiska och såg där många snygga askar att lägga smycken i samt ett träd och en hand, där man skulle hänga smycken. Om man vill ha sina smycken framme, som inredning.

2 kommentarer:

 1. Men precis min tanke! Great minds think alike!
  Jag som just varit på indiska och tittat på askarna där. De var så glittriga och fina. Och jag hade som liten en silverkatt som man kunde hänga ringar på, som jag nu försöker hitta igen ;)
  Vi ses! Kramar!

  SvaraRadera
 2. Jag fastnade för en aks med många olika fyrkantiga stenar, med härliga färger. Men jag har ingen plats att ha den på, så det får vänta.

  //Caroline

  SvaraRadera